SUMMER SALE UP TO 30% Ilmainen toimitus ja palautus EU:n sisällä SUMMER SALE UP TO 30% Ilmainen toimitus ja palautus EU:n sisällä SUMMER SALE UP TO 30% Ilmainen toimitus ja palautus EU:n sisällä SUMMER SALE UP TO 30% Ilmainen toimitus ja palautus EU:n sisällä SUMMER SALE UP TO 30% Ilmainen toimitus ja palautus EU:n sisällä

Yksityisyys ja tietojen julkaisu

Yksityisyyskäytäntö

Meille on tärkeää suojella henkilökohtaista koskemattomuuttasi ja siten pyrkiä ylläpitämään korkeimpia mahdollisia henkilötietojesi suojaa koskevia standardeja. Tietosuojakäytäntö sisältää tietoa henkilötietojesi käsittelemisestä, niiden käyttämisestä ja suojaamisesta.

Tämä tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") koskee Safira Group AB:ta yritystunnuksella 556888–6617 ("me", "meidän", "meitä", "SAFIRA") ja sinua ("sinä"), jotka olet joko verkkosivustomme www.safira.com ("Verkkosivusto") käyttäjä tai viestien jakamista ja julkaisemista koskevien erillisten käyttöehtojemme osapuoli.

1. Yleistä

Käyttämällä Verkkosivustoa, rekisteröitymällä, käyttämällä sen käyttäjätiliä tai yksinkertaisesti vierailemalla verkkosivustolla, ostamalla (jolloin erilliset ostoehtomme ovat voimassa) tai hyväksymällä erilliset viestien jakamista ja julkaisemista koskevat ehdot käyttämällä #YesSafira-hashtagia, vahvistat ymmärtäväsi ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn näiden ehtojen mukaisesti.

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla sinut on mahdollista suoraan tai epäsuorasti tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat muun muassa nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, IP-osoitteesi, sisäänkirjautumistietosi, sähköpostiosoitteesi, korttitietosi, kuvasi, Verkkosivuston käyttöäsi koskevat tiedot ja kaikki muut sellaiset tiedot, joiden avulla sinut on mahdollista tunnistaa.

Ellei toisin mainita, toimimme henkilötietolain (1998: 204) mukaisesti henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja olemme siten vastuussa antamiesi tai muulla tavalla keräämiemme henkilötietojesi käsittelystä.

Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti siksi, jotta sinun on mahdollista käyttää ja meidän ylläpitää Verkkosivustoa ja varmistaa sen toimivuus. Jos suostut julkaisujesi jakamiseen erillisissä viestien jakamista ja julkaisemista koskevissa ehdoissamme, henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on myös varmistaa meidän pystyvän täyttämään osamme kyseisestä sopimuksesta. Yksityiskohtainen kuvaus henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksesta on saatavilla alla olevassa tietosuojaselosteessa.

2. Oikeutesi

Sinulla on oikeus tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme, ottamalla meihin yhteyttä kirjallisesti alla mainittuja yhteystietoja käyttäen.

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat virheelliset tiedot oikaistuiksi ja lisäksi sinulla on oikeus henkilötietojesi poistamiseen. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen, niin autamme asiassa.

Sinulla on oikeus peruuttaa aiemmin antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä peruuttaminen voi kuitenkin tarkoittaa, että et voi enää käyttää Verkkosivustoa. Suostumuksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti johonkin tietosuojaselosteessa mainituista osoitteista. Huomaa, että sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan suostumuksesi perusteella käsiteltävien henkilötietojen käsittely, mutta ei aina sellaisten henkilötietojen, joiden käsittelemiseen meillä on muunlainen oikeusperuste.

3. Henkilötietojen säilytys

Kaikki henkilötiedot, joihin SAFIRAlla on pääsy Verkkosivuston kautta tai sinun toimitettuasi ne meille, tallennetaan ja käsitellään EU-/ETA-alueella.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti niin kauan kuin sinulla on käyttäjätili meillä tai vaihtoehtoisesti ostaessasi tuotteen Verkkosivustolta, tai tehtyämme kanssasi erillisen sopimuksen. Jos et pyydä henkilötietojesi poistamista kirjallisesti, kerätyt tiedot säilyvät järjestelmissämme ja niitä säilytetään niin kauan kuin katsomme sen tarpeelliseksi ottaen huomioon kohdassa 4 kuvatut henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset, ja vain niin kauan kuin se on meidän Ruotsin tai eurooppalaisen lainsäädännön mukainen velvollisuutemme tai seurausta velvollisuuksistamme sinua kohtaan.

4. Henkilötietojen kerääminen

Jos haluat rekisteröidä käyttäjätilin voidaksesi käyttää Verkkosivustoa, sinun on annettava meille tarvitsemamme henkilötiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sinulla on myös mahdollisuus lisätietojen antamiseen käyttäessäsi Verkkosivustoa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään, jotta:

(a) pääset Verkkosivustolle, käyttämällä niitä esim. hallinnon, asiakaspalvelun, tilausten ja palautusten käsittelyn, maksujen käsittelyn, laatutyön, tilastojen, markkina- ja asiakasanalyysin, liiketoiminnan kehittämisen ja kirjanpidon palveluihin;

(b) suojattu sisäänkirjautuminen on mahdollista;

(c) voit ottaa meihin yhteyttä ja jotta voimme kommunikoida esim. tilauksen toimitusstatuksesta kanssasi;

(d) markkinointi sähköpostitse, tekstiviestitse ja multimediaviestitse on mahdollista

(e) asiakasanalyysejä voidaan tehdä sosiaalisessa mediassa ja hakukoneissa; sekä

(f) lain tai viranomaisen mukaiset velvoitteet täyttyvät.

Voit milloin tahansa ja omatoimisesti lisätä tai muuttaa käyttäjätilisi tietoja ja poistaa tietosi lopettaessasi käyttäjätilisi. Voit hallita tai muuttaa tietoja kohdassa "Oma tili".

Käyttäjätiliäsi koskevien tietojen lisäksi annat meille muitakin tietoja käsiteltäväksi, jos olet hyväksynyt viestien jakamista ja julkaisua koskevat käyttöehdot. Tällaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on helpottaa julkaisujesi jakamista ja julkaisemista internetissä. Tällaiset tiedot voivat olla:

a. kuvia; ja

b. Facebookin, Twitterin, Instagramin ja muiden sosiaalisten median alustojen käyttäjänimiä.

Saatamme myös ajoittain lähettää tietoja rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle olennaista tietoa, joka voi sisältää uutiskirjeitä tai päivityksiä ostoehtoihimme tai tietosuojakäytäntöömme. Sähköpostimarkkinointimme sisältää aina osoitteen, jonka kautta voit peruuttaa tulevien mainosviestien tilauksen.

5. Turvallisuus

Suojelemme yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi erittäin huolellisesti. Siksi noudatamme asianmukaisia turvallisuusstandardeja ja teemme kaikkemme varmistaaksemme korkean tietoturvan tason.

Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tietosuojakäytännön mukaisesti. Internetin tietoturva on kuitenkin monisyinen asia, eikä mitään järjestelmää voida pitää 100 % turvallisena. Toisin sanoen kaikki siirrot tehdään omalla vastuullasi. Jos tietoturvaloukkaus pääsisi tapahtumaan, tulemme tietenkin toimimaan mahdollisimman nopeasti korjataksemme ongelman.

On myös tärkeää, että otat vastuun toimiin ryhtymisestä tietojesi suojaamiseksi. Siksi sinua pyydetään pitämään Verkkosivuston sisäänkirjautumistietosi salassa ja huomioimaan, että olet vastuussa niiden salassa pitämisestä mm. olemalla jakamatta niitä kenellekään.

6. Henkilötietojen siirtäminen kolmannelle osapuolelle ja henkilötietoavustajille

Ellei tietosuojakäytännössä, ostoehdoissamme tai viestien jakamista ja julkaisua koskevissa ehdoissamme nimenomaisesti toisin mainita, emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle tai käytä sähköpostiosoitettasi ei-toivottujen sähköpostiviestien lähettämiseen.

Henkilötietojasi voidaan jakaa asiaan liittyville yrityksille, kumppaneille, tavarantoimittajille ja viranomaisille. Tällainen jakaminen tapahtuu kuitenkin vain tietosuojakäytännössä, ostoehdoissa tai viestien jakamista ja julkaisua koskevissa ehdoissa määriteltyjen tarkoitusten mukaisesti. Näissä tapauksissa olemme edelleen vastuussa näiden kolmansien osapuolten suorittamasta tietojesi käsittelystä. Kolmansilla osapuolilla on pääsy tietoihisi vain voidakseen suorittaa tehtäviä pyynnöstämme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tämä tarkoittaa, että voimme luovuttaa henkilötietojasi alihankkijoillemme, jotka käyttävät niitä roolissaan henkilötietoavustajina ja vain meidän ohjeidemme mukaisesti, pääsyn takaamiseksi Verkkosivustolle.

Voimme myös ostoehtoihimme tai viestien jakamista ja julkaisemista koskeviin ehtoihimme kohdistuvan epäillyn rikoksen tai rikkeen yhteydessä luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa valvovalle viranomaiselle tai oikeudelliselle neuvonantajalle, tai kun meidän on luovutettava tai jaettava henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.

7. Kootut tiedot (joita luonnollinen henkilö ei voi tunnistaa)

Saatamme jakaa kolmansille osapuolille Verkkosivuston kautta kerättyjen tietojen avulla koottuja tietoja. Käyttäessäsi Verkkosivustoa voimme kirjata saapumisosoitteesi, sivuston käyttöajan, maantieteellisen sijaintisi, käyttämäsi selaintyypin jne. Teemme näin saadaksemme sisäisiä tietoja Verkkosivuston liikenteestä. Näitä tietoja käytetään kootusti, eikä niitä koskaan linkitetä mihinkään henkilötietoihin paitsi tapauksissa, joissa on tarpeen tunnistaa vierailijat, jotka käyttävät Verkkosivustoa ostoehtojamme, jakamista ja julkaisua koskevia ehtojamme tai tietosuojakäytäntöämme rikkovaan toimintaan.

8. Evästeet

Verkkosivuston käyttöäsi koskevat ja muut tiedot tallennetaan evästeisiin. Evästeet ovat laitteeseen (esim. älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen) sijoitettuja datatiedostoja, jotka ovat yhteydessä Verkkosivustoon. Keräämme ja käytämme näitä tietoja Verkkosivuston turvaamiseen, ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä tilastojen keräämiseen ja analysoimiseen. Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta mm. keräämällä tilastoja. Käytämme myös istuntoevästeitä, joita käytetään muistamaan käyttöistunnon aikana tekemäsi valinnat.

Voit aina kieltää evästeiden käytön muuttamalla laitteesi asetuksia. Haluamme sinun tietävän, että käyttökokemuksesi Verkkosivustolla voi heikentyä estäessäsi evästeet, koska tämä voi estää sinua käyttämästä kaikkia Verkkosivuston ominaisuuksia.

9. Linkit muille verkkosivuille

Verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä tai viittauksia muille verkkosivustoille, joihin tietosuojakäytäntöä ei sovelleta. Jos klikkaat näitä linkkejä ja poistut Verkkosivustolta, SAFIRA ei ole vastuussa siitä, kuinka nämä verkkosivustot käsittelevät tietojesi yksityisyyttä tai niitä tietoja, jotka päätät jakaa näillä verkkosivustoilla. Suosittelemme, että luet aina vierailemiesi verkkosivustojen soveltaman tietosuojakäytännön.

10. Muutokset

Voimme aika ajoin muuttaa tietosuojakäytäntöä. Kaikki muutokset tulevat voimaan automaattisesti kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua niiden julkaisemisesta. Jos teemme tietosuojaselosteeseen tarpeellisiksi katsomiamme lakisääteisten tai viranomaisten lausuntojen tai päätösten noudattamiseksi tarvittavia muutoksia, uusi tietosuojakäytäntö tulee voimaan välittömästi sen Verkkosivustolla julkaisemisen jälkeen.

11. Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, helpoin tapa on lähettää sähköpostia osoitteeseen support@safira.com. Jos haluat lähettää meille kirjeen, voit lähettää sen osoitteeseen Safira, Box 186, 731 24 Köping, Sweden. Jos haluat mieluummin soittaa meille, olemme yleensä tavoitettavissa puhelinnumerosta: +4621-4444989.

Julkaisukäytäntö

Julkaisujen jakamisen ja julkaisemisen ehdot

Moi! Ihanaa, että käytät safira.comissa myymiämme tuotteita. Pidämme postauksestasi ja sinut on todennäköisesti ohjattu tälle sivulle, koska haluaisimme luvan jakaa ja käyttää jotakin julkaisustasi esim. Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä jne. "Postauksella" tarkoitamme kuvia, videoita, tekstejä tai muuta vastaavaa materiaalia, jonka olet jakanut internetissä, jäljempänä ("Julkaisut").

Emme tietenkään jaa tai käytä Julkaisuasi ilman suostumustasi. Siksi pyydämme suostumustasi Julkaisusi jakamiseen, julkaisemiseen ja käyttämiseen. Aina kun mahdollista, pidämme myös nimesi tai kuvatekstisi mukana sitä käyttäessämme.

Tästä asiakirjasta voit lukea, miten annat suostumuksesi Julkaisujen jakamiseen ja mitä käyttöehtoja siihen sovelletaan.

1. Suostumus

Käyttämällä #YesSafira-hashtagia Julkaisun yhteydessä sitoudut noudattamaan tässä esitettyjä ehtoja ("Käyttöehdot").

Nämä Käyttöehdot säätelevät Julkaisusi käyttöä meidän ja sinun toimesta sekä sen julkaisemista internetissä.

Huomaa, että meillä on erillinen tietosuojakäytäntö, joka kuvaa, kuinka käsittelemme henkilötietoja.

On tärkeää, että luet nämä Käyttöehdot ja erillisen tietosuojakäytäntömme huolellisesti läpi, koska ne muodostavat sopimuksen sinun ja Safira Group AB:n, yritystunnus 556888–6617, ("me", "meidän", "meitä", "SAFIRA") välille.

2. Kuvien ym. julkaiseminen

Lataamalla tai julkaisemalla #YesSafira-hashtagilla varustetun Julkaisun annat meille maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, ei-yksinomaisen ja pysyvän luvan käyttää Julkaisuasi. Huomaa, että sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi Julkaisusi käyttöön. Suostumuksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti johonkin alla olevista Käyttöehdoissa mainituista osoitteista.

Annat meille oikeuden muuttaa, jäljentää, kopioida ja siirtää Julkaisuasi sekä asettaa se näkyville sopivaksi katsomallamme tavalla. Tämä oikeus sisältää sen, että voimme julkaista Julkaisun erilaisissa sosiaalisen median kanavissa, osoitteessa safira.se ("Verkkosivusto"), uutiskirjeissä tai sähköpostitse lähetettävissä myynninedistämismateriaaleissa tai muuten käyttää Julkaisua SAFIRAn, Verkkosivuston tai Julkaisussa esiintyvän tuotteen markkinoinnissa.

Lupa ei ole yksinomainen, eli voit käyttää Julkaisua itse haluamallasi tavalla tai antaa muiden käyttää sitä. Lupa on rojaltivapaa, joten emme maksa sinulle korvausta Julkaisun käytöstä.

Jos Julkaisu koostuu kuvasta tai videosta, jossa esiinnyt itse tunnistettavalla tavalla, annat meille myös oikeuden käyttää nimeäsi ja kuvaasi missä tahansa myynninedistämiseen liittyvässä kontekstissa, kuten julkaisuissa eri sosiaalisen median kanavissa tai Verkkosivustolla.

3. Sinä takaat

Takaat, että sinulla on kaikki Julkaisuun liittyvät oikeudet, mukaan lukien aineettomat oikeudet, joita tarvitaan luvan myöntämiseen meille Julkaisun julkaisemiseen edellä kuvatulla tavalla.

Takaat, että Julkaisu ei loukkaa kenenkään muun oikeuksia (et esimerkiksi saa julkaista virheellisiä tekstejä tai kuvia, joihin sinulla ei ole tekijänoikeuksia).

4. Yhteistyö

Jos olet saanut meiltä tuotteita tai vastaavia vastineeksi Julkaisun julkaisemisesta, on kyseessä yhteistyö kanssamme. Tällaisessa tapauksessa on tärkeää, että Julkaisua julkaistessasi mainitset, että Julkaisu on yhteistyö meidän kanssamme tai että kyseessä on meille toteutettava myynninedistämiskampanja. Tämä johtuu siitä, että seuraajillasi on oikeus tietää, mikäli Julkaisu on mainos ja kuka sen takana on. Olet vastuussa tämän asianmukaisesta tiedottamisesta seuraajillesi.

Jos sinulla on jo erillinen yhteistyösopimus kanssamme, oikeutemme kuviesi julkaisemiseen määräytyvät yhteistyösopimuksemme mukaisesti.

5. Vastuurajoitukset

Emme ole vastuussa sosiaalisessa mediassa julkaisemistasi Julkaisuista. Olet itse vastuussa siitä, että sinulla on kaikki Julkaisuun liittyvät oikeudet ja että Julkaisu ei ole sopimaton tai loukkaava, eikä se loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia tai riko mitään lakia.

Emme ole velvollisia ilmoittamaan, mitkä Julkaisuistasi ovat mainosmateriaalia tai keneltä mainosmateriaali on peräisin.

6. YHTEYSTIEDOT

Paras tapa ottaa meihin yhteyttä on sähköpostitse: support@safira.com. Jos haluat lähettää meille kirjeen, lähetä se osoitteeseen Safira, Box 186, 731 24 Köping, Sweden.